دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد!
سرخط خبرها

وزیر کشور: اصناف کنترل قیمت‌ها را جدی اعمال کنند| دشمن در اغتشاشات اخیر تلاش کرد صنوف را به تعطیلی بکشاند

  • کد خبر: ۱۴۶۷۱۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
وزیر کشور: اصناف کنترل قیمت‌ها را جدی اعمال کنند| دشمن در اغتشاشات اخیر تلاش کرد صنوف را به تعطیلی بکشاند
وزیر کشور با بیان اینکه اصناف به عنوان جایگاه برجسته در اقتصاد دارند و باید برای ارائه راه حل‌های نوین پیش قدم باشند، گفت: رونق تولید از مسیر اصناف پویا و توانمند می‌گذرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در نشست ماهیانه اتاق اصناف استان تهران تولید را قلب اقتصاد توصیف کرد و اظهار داشت: با تولید، اشتغال ایجاد می‌شود و به تبع آن مشکلات اجتماعی هم برطرف می‌شود. از سوی دیگر زمانی تولید موفق می‌شود که بتواند بازاریابی درستی داشته باشد و عرضه شود. در اینجا، اصناف به عنوان کِشنده بخش تولید عمل می‌کنند و باید پای کار تولیدکننده داخلی بایستند.

وی افزود: البته جایی که تولیدات داخلی ایراد دارد، برای بهبود کالا فشار بیاورند تا اصلاح شود. از طرفی هم به عنصری برای مصرف تولید داخلی تبدیل شوند. هرچه در عرضه کالا، تولید داخلی بیشتر شود حتما اقتصاد ما تپنده‌تر و پویاتر خواهد شد. اصناف می‌توانند با ارائه کالای داخلی، تولید را به اوج برساند و کیفیت آن را با مطالبه گری دائم از تولید کننده، ارتقا بخشند. رونق تولید از مسیر اصناف پویا و توانمند می‌گذرد، اصناف می‌توانند در زنجیره ارزش، تعادل ایجاد کنند.

وزیر کشور درباره مالیات هم گفت: اکثر کشور‌ها براساس مالیات‌ها اداره می‌شوند، درآمد‌های نفتی باید وارد صندوق توسعه شود. کشور سالم یعنی کشوری که با مالیات اداره شود. اصناف نقش مهمی در اینکه سیاست مالیاتی چگونه باشد، با فرض اینکه کشور با مالیات اداره شود، عادلانه باشد و فرار مالیاتی رخ ندهد، دارند.

وی همچنین بر لزوم کنترل قیمت توسط صنوف مختلف تاکید کرد و ادامه داد: کنترل قیمت‌ها را جدی اعمال کنند تا گرانفروشی صورت نگیرد. علاوه بر این، رعایت هنجار‌های اخلاقی و اجتماعی ضروری است و همه باید به پایبندی آن‌ها متعهد باشند.

وحیدی در ادامه با بیان اینکه اصناف می‌توانند مشاوران خوبی برای سیاست‌های اقتصادی دولت باشند، گفت: در ستاد تنظیم بازار باید به صورت مرتب دیدگاه‌های اصناف در تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها اخذ شود.

وی با اشاره به خانواده بزرگ اصناف در کشور گفت: براساس آمار‌ها سه میلیون و ۶۰۰ هزار واحد صنفی در کشور فعالیت دارند که با میانگین ۵ نفر شاغل، جمعیتی نزدیک به ۲۰ میلیون نفر را شامل می‌شود. از این جهت تحول در حوزه فعالیت اصناف می‌تواند کمک بزرگی به بدنه اقتصادی کشور باشد.

وزیر کشور همچنین به ظرفیت اصناف در انعکاس دقیق و درست سیاست‌های اقتصادی دولت به مردم سخن گفت و افزود: با توجه به ارتباط مستقیم و مستمر مردم با حوزه اصناف، می‌توان از این ظرفیت به خوبی برای در جریان قرار دادن سیاست‌های دولت به مردم بهره گرفت.

وحیدی به  نقش اصناف در تولید ناخالص داخلی کشور هم اشاره کرد و یادآور شد: بخش خدمات نزدیک به ۶۰ درصد تولید ناخالص ملی را برعهده دارند و ۸۹ درصد از کل ارزش افزوده بخش بازرگانی نیز از طریق اصناف تامین می‌شود.

کمک به رشد اقتصاد و کاهش ضریب جینی از دیگر محور‌های مورد اشاره وحیدی بود که اظهار کرد: بعد از نفت، حوزه اصناف بالاترین نقش و جایگاه را در تامین مالی کشور ایفا می‌کند.

وزیر کشور به نقش موثر اصناف در کاهش تصدی گری دولت اشاره کرد و گفت: دولت همواره با محوریت اصل ۴۴ قانون اساسی به دنبال کاهش تصدی گری است.

وحیدی با بیان اینکه دولت به دنبال رشد اقتصادی، گسترش مالکیت مردم، کمک به تامین عدالت اجتماعی و ارتقای کارایی بنگاه‌های اقتصادی است؛ افزود: نقش آفرینی موثر اصناف به عنوان واحد‌های مردمی می‌تواند بسیار مهم و تعیین کننده باشد.

وی به موضوع کثرت واحد‌های صنفی هم اشاره کرد و ادامه داد: در گذشته اگر در جایی صنفی درست می‌شد قانون اجازه نمی‌داد صنفی نزدیک آن درست شود. با این نگاه می‌توانیم اصلاح قانون نظام صنفی را با هدف چابک سازی اصناف دنبال کنیم.

ظرفیت مهم اصناف در حوزه سرمایه اجتماعی هم دیگر موضوع مورد توجه وزیر کشور که با اشاره به تلاش دشمن برای تعطیلی کردن واحد‌های صنفی در اغتشاشات اخیر، خاطرنشان کرد: دشمن بسیار تلاش کرد صنوف را به تعطیلی بکشاند. این کار به ضرر خود صنوف و مردم بود و برای همین در پیشبرد اهدافش همچون همیشه ناکام ماند.

وحیدی با یادآوری نقش موثر اصناف در مدیریت بیماری کرونا اضافه کرد: در موضوع کرونا اصناف بسیار موفق عمل کردند. از این رو، حفظ ارزش‌های مهم اجتماعی در اصناف و اعتمادی که میان آن‌ها با مردم وجود دارد، ضروری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->